Vragen? bel ons: 024-3611066 of mail: info@opmnijmegen.nl

newpron.co
sex videos kowalskypage

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus OPM

update 30-7-2020

Sinds 28 april zijn wij weer diagnostiek aan het doen. Behandelingen en gesprekken blijven we voorlopig nog zoveel mogelijk online doen. We blijven de  de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig volgen. Dit betekent onder andere dat we duidelijke afspraken met onze orthopedagogen hebben gemaakt, dat we de ruimtes aangepast hebben om de 1,5 meter afstand te kunnen houden, dat we de wachtruimte voorlopig gesloten houden en dat we allemaal letten op het regelmatig en goed schoonhouden van de ruimtes en de materialen. Fijn als de cliënt zijn eigen schrijfgerei meeneemt. 

Omdat ons gebouw voorlopig nog alleen toegankelijk is voor medewerkers zelf, willen we u vragen op de afgesproken tijd van de afspraak naar de ingang te komen. We komen u, of uw zoon of dochter daar dan ophalen en brengen haar of hem ook weer naar de ingang terug op de afgesproken tijd. 

Wij letten goed op de gezondheid van onszelf en verwachten van u dat u dat ook doet en het ons op tijd meldt als er toch sprake is van ziekteverschijnselen zoals koorts/hoofdpijn/hoesten of wanneer u of uw gezinsleden in contact geweest zijn met anderen die geïnfecteerd zijn met het Coronavirus. 

Bij specifieke vragen willen we u vragen contact op te nemen met de betreffende behandelaar (zie ‘Over ons‘). Heeft u meer algemene vragen dan kunt u die mailen naar info@opmnijmegen.nl. 

De telefoondiensten vervallen in ieder geval tot 28 augustus. Van 30 juli tot en met 10 augustus is de OPM gesloten, daarna komen een aantal mensen weer terug van vakantie en zijn we weer bereikbaar via de mail. Indien u naar ons algemene nummer belt, worden uw gegevens genoteerd en proberen we u na 10 augustus zo snel mogelijk terug te laten bellen door een van onze GZ-psychologen.

 

Bericht voor stagiaires: dank voor de vele sollicitaties die wij inmiddels al hebben mogen ontvangen. Inmiddels is duidelijk geworden dat door de huidige omstandigheden we het komend jaar geen ruimte zullen hebben voor het begeleiden van een stagiaire (studiejaar 2020-2021). Als het goed is hebben alle belangstellenden hier inmiddels persoonlijk bericht over gehad.